Google analytics www.tooninthehouse.nl De code mag net voor het afsluiten van de tag
header-2-mobiel
Toon in the House

PSYCHOSOCIALE HULP VOOR IEDEREEN DIE MET KANKER TE MAKEN HEEFT

23 juni 2017 in de AFASzaal van FLINT in Amersfoort

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Jong en oud, man en vrouw, arm en rijk, kanker maakt geen onderscheid! Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Natuurlijk de zieke zelf, maar ook zijn of haar vrienden en familie, want zij hebben ook steun nodig. We bieden professionele zorg en activiteiten voor het omgaan met deze ingrijpende ziekte en om meer kwaliteit uit het leven te halen. Jaarlijks worden wij 3.800 keer bezocht, door patiënten én hun naasten.

We kunnen dit echter niet alleen. Jij kunt ons helpen, want slechts 3% van onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Omdat iedereen recht heeft op goede zorg en ondersteuning organiseren wij deze Benefietavond op 23 juni aanstaande in Flint.

Voor meer informatie over het Toon Hermans Huis Amersfoort, kijk op www.thha.nl

WAT TOON HERMANS HUIS BETEKENT

duncan-750

DUNCAN

“Hoe ik in aanraking kwam met het Toon Hermans Huis? Ik geloof dat het vanuit de GGD kwam. Mijn eerste indruk was dat er gelijk een heel goede sfeer hing, alsof ze hier goed konden luisteren. En dat was ook zo.” Lees meer.

liesbeth-750

LIESBETH

“Ik ben regelmatig en al heel wat jaren bij Karen te vinden. Ze heeft me enorm geholpen, met oude problemen die heel goed opgelost zijn met haar hulp, maar ook met dingen die nog op m’n pad komen, het is soms verdrietig maar ik voel me altijd weer sterk en ga dan ook strijdlustig en lachend weer naar huis.” Lees meer.

guusje-750

GUUSJE

“Het Toon Hermans Huis brengt mij weer terug bij mezelf. Ik was bang om er geconfronteerd te worden met kanker en met lotgenoten, maar ik kwam juist in aanraking met humor, lachen, creativiteit, even loslaten. ” Lees meer.

fabian-750

FABIAN

“Als je even niks wil zeggen, dan is dat goed en als je wel iets wilt zeggen, dan mag dat. Dat voelt gewoon heel vertrouwd. En dat vind ik heel bijzonder bij Tamar. ” Lees meer.

lydia-750

LYDIA

Ik ben vorig jaar bij het Toon Hermans Huis terechtgekomen omdat mijn man anderhalf geleden overleden is aan kanker. Ik liep tegen een hoop dingen aan en zocht hulp om mijn verhaal kwijt te kunnen. Ik ben na elk gesprek met Ellen weer opgelucht dat ik mijn verhaal heb kunnen vertellen.Lees meer.

PROGRAMMA-
SPONSORS

Benefietavond voor het Toon Hermans Huis in de AFASzaal van FLINT in Amersfoort

Contact met Toon in the House

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Not readable? Change text.