header-2-mobiel

Terug naar de Homepage

Initiatiefnemers Toon in de House

DE DRIE MUSKETIERS

Initiatiefnemers van de benefietavond voor het Toon Hermans Huis in theater FLINT in Amersfoort

Op 23 juni vindt het benefiet van het Toon Hermans Huis plaats in Theater Flint. Een groots vijf-gangendiner, gevolgd door een evenzo groots concert met diverse bekende landelijke artiesten. Een avond als deze is niet in één avondje bedacht. Daar zijn mensen voor nodig die met passie en doorzettingsvermogen hun idee gestalte geven. Aan het woord de drie initiatiefnemers van Toon in the House, Boudewijn Coert, eigenaar/kok van Toko BoCo, Marcel Fisser, muzikant en bandleider en Sanne Lacor, algemeen coördinator van het Toon Hermans Huis Amersfoort, zichzelf gekscherend de drie musketiers noemend, over het hoe, wat, wanneer en natuurlijk vooral het waarom…

Boudewijn Coert

Boudewijn: “We hebben een aantal bezoekers van het Toon Hermans Huis geïnterviewd samen met een vrijwilliger of therapeut. Als ik die verhalen lees, dan word ik door die verhalen in het hart getroffen. Wat die mensen terugkrijgen na een bezoek aan het Huis, dat is waar het om gaat. Dit moet niet alleen bij iedereen bekend zijn maar ook bereikbaar. Vorig jaar zijn er 3800 bezoekers geweest, maar dat mogen er veel meer zijn! Toen bij mijn dochter kanker werd geconstateerd, heeft het ziekenhuis ons niet de weg gewezen naar het Toon Hermans Huis. Dat moet volgens mij juist wel het moment zijn om de patiënt en de familie op het Huis te wijzen.”

Sanne Lacor

Sanne: “Het is de bedoeling dat een groots benefiet als deze, in elk geval eens in de twee jaar gaat plaatsvinden. Maar sowieso willen we iedereen wel elk jaar via een evenement laten weten dat we er zijn! Toon in the House is er voor om te laten weten dat we er zijn!”

Marcel

Marcel: “Hoe de artiesten reageren op dit benefiet? Heel erg positief. Zoals ik al eerder zei, iedereen krijgt wel eens met kanker te maken, zij ook. Daarnaast vinden ze het leuk dat ik het mede organiseer. Grote namen hebben al toegezegd, maar we kunnen nog niet alles bekendmaken. Wel kunnen we vast een tipje van de sluier geven. Van Willeke Alberti tot Brownie Dutch en alles daartussen. Dan weet je gelijk alvast twee artiesten die zeker komen!”

PROGRAMMASPONSORS

Benefietavond voor het Toon Hermans Huis in DE AFASzaal van FLINT in Amersfoort

Contact met Toon in the House

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Not readable? Change text.