Google analytics www.tooninthehouse.nl De code mag net voor het afsluiten van de tag

Stad Amersfoort

 In Geen categorie

Burgemeester Bunschoten zet zich in voor benefiet Toon Hermans Huis

04-05-2017, 11:20 | Lezersnieuws | Toon Hermans Huis Amersfoort

Op vrijdagavond 23 juni 2017 vindt het benefiet Toon in the House plaats in Flint Amersfoort. Een benefiet, dat mede dankzij de inzet van lokale programma-sponsoren en een team vrijwilligers georganiseerd wordt. Samen hebben ze één gemeenschappelijk doel: zo veel mogelijk baten genereren om de droom van het Toon Hermans Huis te realiseren. En dat is nóg meer mensen helpen. De stichting wordt voor dit benefiet bijgestaan door een indrukwekkend Comité van Aanbeveling, waaronder burgemeester Melis van de Groep.

Naast de burgemeester van Bunschoten, hebben Aart Veldhuizen (VBC Notarissen), Arjan te Lintelo (Accent op ontwikkeling), Albert van de Wiel (internist Meander, hoogleraar TU Delft) en Loek de Rooij (Invalescet) hun medewerking toegezegd. Als leden van het Comité van Aanbeveling benadrukken zij de maatschappelijke relevantie van het Toon Hermans Huis. Melis van de Groep: “Voor veel inwoners van Bunschoten-Spakenburg en andere regiogemeenten is de ondersteuning die het Toon Hermans Huis biedt ongelooflijk belangrijk. Ik hoop dat dankzij dit benefiet nog meer mensen die met kanker te maken hebben, de stichting weten te vinden voor ondersteuning.”

Recent Posts